ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ Gıda Mühendisliği

Anasayfa
Bölüm Başkanlığı
BölümümüzYönetim
Tanıtım
Misyon & VizyonGenel BilgiOrganizasyon Şeması
Personel
Akademik Personelİdari Personel
Eğitim
LisansLisansüstüHaftalık Ders ProgramıSınav ProgramıStaj
Bologna Bilgi SistemiFotoğraflarİletişimFaydalı Linkler
TürkçeEnglish
Anasayfa
Bölüm Başkanlığı
BölümümüzYönetim
Tanıtım
Misyon & VizyonGenel BilgiOrganizasyon Şeması
Personel
Akademik Personelİdari Personel
Eğitim
LisansLisansüstüHaftalık Ders ProgramıSınav ProgramıStaj
Bologna Bilgi SistemiFotoğraflarİletişimFaydalı LinklerTürkçeEnglish
  • Yazı Büyüklüğü Ayarı
    Küçük Normal Büyük

    Yönetim

    Hoşgeldiniz

    2007 yılında kurulmuş genç bir üniversitenin, 2010 yılında açılmış ve 2012 yılında eğitim-öğretim hayatına başlamış Gıda Mühendisliği Bölümü, kısa süre içerisinde bölüm olma kimliğine kavuşmuştur. Genç ve dinamik bir kadro oluşturan bölümümüz, bu enerjisini ulusal ve uluslararası projeler, yurt içi ve yurtdışı üniversiteler ile ortak çalışmalar ve sanayi ile Ar-Ge faaliyetleri üzerinde kullanmaya başlamıştır. Araştırma faaliyetlerinde modern çağı yakalamayı ve bu konuda gelişime katkıda bulunmayı hedefleyen bölümüz;  üniversiteler, araştırma kurumları ve sanayi ile işbirliklerine açıktır. Gıda Mühendisliği Bölümü tüm akademik ve idari personeli ve öğrencileri ile beraber bir aile bütünlüğüne sahiptir. Öğrencilerimize yeni inşa edilen donanımlı kampüsümüzle birlikte, çağdaş bir eğitim verme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

    Saygılarımla,

    Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı

     

     

    BÖLÜM YÖNETİMİ

    Doç. Dr. Oğuz AYDEMİR (Bölüm Başkanı)

    İletişim: Tel: 0(376) 218 95 00 / 8353
    e-mail: oaydemir@karatekin.edu.tr

    Eğitim Bilgileri:
    Lisans: 2000, Gıda Müh., Ondokuz Mayıs Üniversitesi 
    Yüksek Lisans: 2004, Gıda Müh., Ondokuz Mayıs Üniversitesi 
    Doktora: 2010, Gıda Müh., Ondokuz Mayıs Üniversitesi

    Çalışma Konuları:


    Gıda Kimyası; süt bilimi ve teknolojisi, peynir teknolojisi, gıda proteinleri
    Gıda Mikrobiyolojisi; süt ve ürünleri mikrobiyolojisi, laktik asit bakterileri

    QR Kod

    Dr. Öğr. Üyesi Onur KETENOĞLU (Bölüm Başkan Yardımcısı)

    İletişim: Tel: 0(376) 218 95 00 / 8364
    e-mail: ketenoglu@karatekin.edu.tr

    Eğitim Bilgileri:
    Lisans: 2008, Gıda Müh., Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
    Yüksek Lisans: 2010, Gıda Müh., Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
    Doktora: 2016, Gıda Müh., Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

    Çalışma Konuları: 
    Temel işlemler, Moleküler damıtma, Termodinamik, Bitkisel yağlar

    CV: www.onurketenoglu.net

    QR Kod

    Dr. Öğr. Üyesi Seda ÖZGEN (Bölüm Başkan Yardımcısı)

    İletişim: Tel: 0(376) 218 95 00 / 8357 
    e-mail: sozgen@karatekin.edu.tr

    Eğitim Bilgileri:
    Lisans: 2008, Gıda Müh., Mersin Üniversitesi 
    Yüksek Lisans: 2010, Gıda Müh., Erciyes Üniversitesi 
    Doktora: 2014, Gıda Müh., Erciyes Üniversitesi

    Çalışma Konuları: 
    Kromatografi, Enkapsülasyon, Fenolik ve Antioksidanlar, Meyve Sebze

    QR Kod

    ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

    Hızlı Erişim

    Karatekin AnasayfaTelefon RehberiMail SistemiWebsitemTanıtımUbisFarabi

    İçerikler

    DuyurularHakkımızdaFotoğraflarEtiketlerBize YazınSSS/ F.A.Q.

    Sosyal Ağlar

    TwitterGoogle+YoutubeVimeoFlickerRss

    Bize Ulaşın

    Adres: Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluyazı Kampüsü
    Telefon: +90 376 213 26 26
    Fax: 0376 212 81 18
    E-Posta: gidamuh@karatekin.edu.tr