![]()
ÇAKÜ Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Emin Burçin ÖZVURAL Portekiz’in Porto kentinde 16-18 Haziran tarihlerinde düzenlenen X. Uluslararası Gıda Proteinleri ve Kolloidleri Konferansı (X. International Conference on Food Proteins and Colloids - CIPCA 2025) isimli kongreye katılmıştır. Kongre Portekiz Katolik Üniversitesi’nde gerçekleştirilmiştir. Kongrede “Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Gıda Proteinleri ve Kolloidlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar” özel alt başlığı üzerine hazırlanan sunumlar ile uluslararası bilim insanı, araştırmacı ve meslekteki profesyoneller bir araya gelmiştir. Kongrede öğretim üyemizin Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Almanya’daki ekip arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdikleri bir çalışma sözlü olarak sunulmuştur.